Sen Çal Kapımı Dizisinin Edasına Doğum Günü Tebrikleri Yağıyor! Bakın Kerem Bursin Ne Yaptı! Şaşırtan Hediye

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri yukarılarda olmasa da sezon boyunca devam etmesine sebep olan kemik bir takipçi grubuna sahip. Ayrıca, diziyi ayakta tutan ve artık gözle görülür bir şekilde sosyal medya desteği oldukça fazla olan ve baya büyük etki eden bir destek.

Romantik komedi tarzındaki Sen Çal kapımı Dizisinin sosyal medyadaki vurguları, görenleri hayrete düşürecek derecede büyük oranda ve gittikçe de artmaya devam ediyor. Fox TV'nin sevilen dizisine olan sevgi, ülke sınırlarını geçti ve halada hız kesmiyor. Dizinin yakın bir zamanda İtalya'ya satılması ve Canale 5 kanalında tanıtım dönüşlerinin olmasıyla büyük alaka görmeye başladı.

Sen Çal Kapımı Dizisinin Edasına Doğum Günü Tebrikleri Yağıyor! Bakın Kerem Bursin Ne Yaptı! Şaşırtan Hediye

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri yukarılarda olmasa da sezon boyunca devam etmesine sebep olan kemik bir takipçi grubuna sahip. Ayrıca, diziyi ayakta tutan ve artık gözle görülür bir şekilde sosyal medya desteği oldukça fazla olan ve baya büyük etki eden bir destek.  

Sen Çal Kapımı Dizisi'ne Sosyal Medya Desteği 

 

Sadece Hande Erçel'in Instagram hesabından 22 milyon izleyicinin takipçisi olduğu ve sürekli artmaya da devam ettiği düşünülürse, dizinin hem Kerem Bürsin hem Hande Erçel hayranlarının etkisiyle sosyal medyada çok konuşulan ve sürekli gündemde yerini alacak olan dizi gün geçtikçe sosyal medyada güçleniyor.

Nisan ayında ilk haftalarında sezon finali yapan dizi haziran ayında tekrar ekranlarda olacak. Bu esnada sevilen oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in beraber aynı yere Maldivler'e tatile gitmeleri ve aşk yaşadıkları dedikodularıyla gündeme gelmesi diziye büyük katkı sağladı. Sürekli büyüyen bu kitleyi durmamak mümkün gözükmüyor. 

Sosyal Medyada Eda'ya Doğum Günü Tebrikleri Artıyor 

 

Dizini yapımcı firması MF Yapım, Sen Çal Kapımı izleyicilerini mutlu edecek bir paylaşım yaptı. Hande Erçel'in oynadığı Eda karakterinin Hayat hep mucizelerle dolu mottosunu baz alarak verilen mesajda iyi ki doğdun sözleri ile bir paylaşım oluşturdu.

Sen Çal Kapımı Dizisinin Edasına Doğum Günü Tebrikleri Yağıyor! Bakın Kerem Bursin Ne Yaptı! Şaşırtan Hediye - Resim : 2

Kısa sürede beğeni almaya başladı. Dizinin hayranları, Eda'nın doğum gününü kutlamak için adeta yarışıyor gibi mesajlar yayınlıyorlar. 

Sen Çal Kapımı Dizisinin Edasına Doğum Günü Tebrikleri Yağıyor! Bakın Kerem Bursin Ne Yaptı! Şaşırtan Hediye ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.