Sen Çal Kapımı dizisinde deprem! Finali göremeyecek oyuncu belli oldu! Diziye vedası erken olacak!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunun en çok izlenen dizisi Sen Çal Kapımı finale adım adım gidiyor. Dizide mutlu sona ramak kala bir oyuncunun vedası dizide deprem etkisi yarattı. İşte finali göremeyecek oyuncunun ismi...

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi bilindiği gibi uzun süren bir sezonun ardından final yapmıştı. Ancak dizi dinlenerek ve yenilenmiş oyuncu kadrosuyla yaz sezonuna da devam etmişti. Kadrosunda önemli değişikliklerin olduğu dizide finale birkaç adım kalan bir oyuncunun vedası sürpriz oldu.

İşte Finali Göremeyecek Oyuncu!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye yaz sezonu dahil olan ve otel müdiresi Deniz karakterini canlandıran Ayşe Akın diziye erken veda edecek. Finali göremeyecek olan oyuncunun ayrılma nedeni ise diziye çok şey katmadığı iddia ediliyor.


Yaz sezonunda Kerem Bürsin'in oynadığı Serkan Bolat karakterine yakınlaşamk isteyen otel müdiresi Deniz karakteri izleyici de beklenen patlamayı yapmadı. Bu durum sornası Deniz karakteri ise çok gereksiz kaldı. Ayşe Akın'ın da bu durumdan rahatsız olduğu dile getiriliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde otel müdürü Deniz kimdir? Ayşe Akın hakkında  bilgiler...


Sinan Helvacı'nın canlandırdığı Burak karakterinin ilerleyen bölümlerde Serkan, Eda ve Kiraz'a büyük kötülükler yapması bekleniyor. Burak'ın, Eda'ya olan zaafı ve Eda ile Serkan'ın yakınlaşmasından dolayı psikolojisinin giderek bozulacağı ve işleri bozmak adına Kiraz'ı kaçırabileceği söyleniyor. Bu kaçırma sonucu Serkan'ın babası Kemal'in devreye gireceği ve Kiraz'ı ondan kurtarıp bir taşla iki kuş vuracağı belirtiliyor. Torununu kurtaran Kemal, bu sayede oğluna da kendisini kabul ettirmiş olacak.

Sen Çal Kapımı dizisinde deprem! Finali göremeyecek oyuncu belli oldu! Diziye vedası erken olacak! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Deniz Fox TV Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.