Sen Çal Kapımı Dizisinde Bombalar Patlıyor! İşte Yeni Sezon İlk Setinden Sürprizler

Ve merakla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinde hasret sonunda bitiyor. İlk sezonu ile ekranlara veda ederek kısa bir mola veren Sen Çal Kapımı dizisinin 2. yeni sezonunda ise bombalar peş peşe patlıyor.

FOX TV ekranlarında geçen yaz başlayan ve oldukça tutulan daha sonrasında da artan reytingler ile beraber çekimlerine devam edilen Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak hayranlarına veda etmişti.

Romantik komedi tarzında kısa zamanda izleyenleri kendisine bağlayan Sen Çal Kapımı dizisi başrollerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel paylaşmıştı.

YENİ SEZONDA BOMBA GİBİ SÜRPRİZLER

Erçel ile Bürsin’in Eda ve Serkan’ı canlandırdığı Sen Çal Kapımı dizisinde geçtiğimiz aylarda yeni bir adım atılmış ve sezon finalinin hemen ardından hiç ara verilmeden yaz ayları için devam kararı alınmıştı.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Bombalar Patlıyor! İşte Yeni Sezon İlk Setinden Sürprizler

Sezon arasına artık yavaş yavaş sona doğru gelinirken Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi sonunda setlere çıkmaya başladılar. Ve hemen ardından da izleyenler Sen Çal Kapımı dizisinin 2. yeni sezon tanıtım fragmanını merak içerisinde takibe koyuldu.

Ve sonunda Neslihan Yeldan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında set çalışmalarının başladığını resmen duyurdu. Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleriyle Haziran ayı içerisinde FOX TV’de.

MAYA BAŞOL SEN ÇAL KAPIMI'DA

Alınan son bilgilere göre; Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın anne olacağı duyulmuştu. Ancak Serkan’ın baba olacağı konusunda net veriler yoktu. Ancak yeni sezonda Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ile Serkan çiftinin çocuklarını kimin oynayacağı bile netlik kazandı.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Bombalar Patlıyor! İşte Yeni Sezon İlk Setinden Sürprizler - Resim : 2

Sen Çal Kapımı yeni sezonunda Eda ile Serkan çiftinin çocuklarını Maya Başol canlandıracak. Sosyal medya fenomeni olan Başol’un daha önceden Hande Erçel’e olan benzerliği uzunca bir süre gündemde kalmış ve oldukça konuşulmuştu.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Bombalar Patlıyor! İşte Yeni Sezon İlk Setinden Sürprizler ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.