Sen Çal Kapımı Dizisi Başka Dizi İle Birleşecek İddiası Bomba Gibi Düştü! Bakın Hangi Dizi İle Birleşecek

Reytinglerde başarılı sayılan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Fox TV’nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı en çok seyredilen bir dizi ile birleşme kararı aldığı iddia ediliyor.

Reytinglerde başarılı sayılan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Fox TV’nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı ile Mucize Doktor dizisi hakkında bir iddia atıldı. İddiaya göre bu iki beğenilen dizi birleştirilmesi düşünülüyor. Sen Çal Kapımı başrol oyuncularında yer alan Kerem Bursin, dizide Serkan karakterini canlandırmaktadır.

Sen Çal Kapımı Dizisi Başka Dizi İle Birleşecek İddiası Bomba Gibi Düştü! Bakın Hangi Dizi İle Birleşecek

Serkan, Eda’nın yanında bulunurken aniden kendini kötü hissederek fenalaşmaktadır. Ardından ölümcül bir hastalığa yakalandığı ortaya çıkar. Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez ise Serkan’ın ameliyatını yaparak onun iyileşmesini sağlayacaktır.  Bu şekilde devam eden sürecin sonrasında oldukça etkili bir sezon finali yapmayı düşünen Mucize doktor, birçok kişinin en çok konuştuğu konular arasında yer almaktadır.

İki Dizi Hakkında Atılan İddia Nedir?

Mucize doktor dizisi otizmli savant sendromuna sahip olarak doğan Ali Vefa, cerrah olmak istemektedir. Cerrah olma sürecinde yaşanan olaylar aktarılan dizi, pek çok kişi tarafından dikkatle takip edilmektedir. Sen Çal Kapımı dizisinin konusu ise yurtdışı eğitimi için aldığı bursun Serkan Bolat nedeniyle kesilmesinin ardından Serkan Bolat ile tartışan Eda’nın bir anlaşma yaparak aralarındaki bu sorunu çözmeye çalışmaları konu ediliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Başka Dizi İle Birleşecek İddiası Bomba Gibi Düştü! Bakın Hangi Dizi İle Birleşecek - Resim : 2

Bu anlaşma ise birbirleriyle iki ay gibi bir süre içerisinde nişanlı taklidi yapmaktır. Bunun ardından gelişen pek çok tesadüf ile olaylar farklı durumlara yol açmaktadır. Bu iki diziyi de güncel olarak dikkatli bir şekilde takip eden ve beğenen pek çok hayran vardır.

İddialara Hayranların Verdiği Tepkiler

Reytinglerde de başarılı sayılan bu iki dizi hakkında ortaya atılan iddialar ile ilgili gereken açıklamalar yapılmıştır. İddia ortaya atıldıktan sonra, iki dizinin birleşme ihtimalini artıran durumlar vardır. Bunlardan birisi de Sen Çal Kapımı ve Mucize Doktor dizininin yapımcısının ortak olmasıdır.

Sen Çal Kapımı Dizisi Başka Dizi İle Birleşecek İddiası Bomba Gibi Düştü! Bakın Hangi Dizi İle Birleşecek - Resim : 3

Dizi sektöründe daha önce bu şekilde örneklere sıklıkla rastlanılmıştır. Sosyal medyadan yapılan yorumlar ise oldukça olumlu yönde ilerliyor. İki dizinin hayranları böyle bir iddianın gerçek olmasını istediklerini belirtmektedirler. Bu konunun sıklıkla gündeme gelmesi üzerine iki dizinin de yapımcılığını üstlenen MF Yapım açıklama yaparak bu iddiaların doğru olmadığını belirmektedir.

Sen Çal Kapımı Dizisi Başka Dizi İle Birleşecek İddiası Bomba Gibi Düştü! Bakın Hangi Dizi İle Birleşecek ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.