Sen Çal Kapımı Ceren neden yok? Melisa Döngel Sen Çal Kapımı'dan ayrıldı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar şoku yaşanıyor. 2. sezon için gün sayan Sen Çak Kapımı’da Ceren karakterini canlandıran Melis Döngel’in dizinden ayrıldığı iddia edildi. Peki, Melisa Döngel Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı mı?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanacak ancak geçen hafta sezon finali yapan Sen Çal Kapımı, 2. sezon için geri sayıma başlarken ilk ayrılık haberi geldi. Dizide Ceren Başar karakterine hayat veren Melisa Dönel’in Sen Çal Kapımı dizisinin 2. sezonunda yer almayacağı ilk gelen haberler arasında yer aldı.

SEN ÇAL KAPIMI CEREN NEDEN YOK?

FOX TV ekranlarında geçen yaz başlayan ve kırdığı reyting rekorlarından sonra hızla çöküşe geçen ve bir daha toparlanmayan Sen Çal Kapımı, geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak izleyenlerini oldukça üzmüştü. Oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik sinyalleri veren Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncularından Hande Erçel’in bile ayrılığı gündeme gelmişti.

Sen Çal Kapımı Ceren neden yok? Melisa Döngel Sen Çal Kapımı'dan ayrıldı mı?

Haziran ayında 2. sezona ile yeniden izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinden üzen bir haber geldi. Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel’in ayrıldığı iddia edildi.

MELİSA DÖNGEL AYRILDI MI?

Uzunca bir süredir Sen Çal Kapımı dizisinde sahneleri azaltılan ve ortalarda görünmeyen bir karakter haline gelen Ceren’in ayrılışının nasıl bir etki yaratacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Bizim Hikaye dizisinde rol aldıktan kısa bir süre sonra Sen Çal Kapımı dizisi kadrosuna dahil edilen Melisa Döngel, canlandırdığı Ceren karakteriyle taraflı tarafsız herkesten tam not almayı başarmıştı.

Sen Çal Kapımı Ceren neden yok? Melisa Döngel Sen Çal Kapımı'dan ayrıldı mı? - Resim : 2

Melisa Döngel’in Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal’ın, Güney Kore dizisi olan Canning Single Lady’den uyarlanacak yeni projede bir araya gelecekleri bekleniyor. Ayrıca bu dizide Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük gibi başrol oyuncuları da yer alıyor.

Dizinin çekimlerine ise Ramazan Bayramı sonrasında başlanması ve Haziran ayının başında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı Ceren neden yok? Melisa Döngel Sen Çal Kapımı'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Ceren melisa döngel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.