Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yaptı? Bitti mi?

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı dizisi final mi yaptı? Bitti mi? FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’dan izleyenlerine şoke eden bir haber geldi. Reytinglerde düşme yaşayan Sen Çal Kapımı dizisinin 18 Kasım Çarşamba akşamında yayınlanmayacağı belirtildi.

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı’nın 19. bölümü ile ilgili olarak bir son dakika bildirisinde bulunuldu. Çarşamba günleri yayınlanan Sel Çal Kapımı dizisinde gün değişikliği yaşandı kaydedildi. Peki, Sen Çal Kapımı 19. bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

SEN ÇAL KAPIMI NEDEN YOK? SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI?

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaktaydı. Ancak reytinglerde yaşanan düşme sonrasında Sen Çal Kapımı dizinsin günü değiştirildi. Sen Çal Kapımı dizisinin 19. bölümünün 18 Kasım Çarşamba günü değil 21 Kasım Cumartesi günü FOX TV ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

 

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yaptı? Bitti mi? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı final
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.