Sen Çal Kapımı'da Yer Yerinden Oynuyor! Eda ile Serkan Çiftinde Kötü Son! İşte Final Senaryosu

FOX TV’de adım adım finale doğru giden Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncularından birinin son bölümleri göremeyeceği iddia edildi. Sona doğru yaklaşılan dizide her şey yolunda gitse de şimdiden izleyenleri kötü bir sonun beklediği de artık bir gerçek.

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi için artık sona doğru gelinirken gerçeklerde yavaş yavaş belirginleşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta bayram tatili nedeniyle 1 haftalık ara veren dizide izleyenler şimdiden final bölümünde neler yaşanacağı konusunda fikir edinmenin peşine düştü.

Sadece 7 bölümlük bir zamanı kalan Sen Çal Kapımı dizisinde daha önceki günlerde bir ayrılığın kesinleşeceği bilgisi gelmişti. Bu isim Deniz karakterini canlandıran güzel oyuncu Ayşe Akın olmuştu. Akın daha öncesinde de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle de oldukça seviliyordu.

Sen Çal Kapımı'da Yer Yerinden Oynuyor! Eda ile Serkan Çiftinde Kötü Son! İşte Final Senaryosu

Yeni senaryo gereğince ilgiyi daha fazla çekmek adına Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ile Serkan karakterleri her şeye rağmen yeniden bir araya toplanmıştı. Mutlu bir aile tablosu çizen Serkan ile Eda çiftinin bu anlarına kızları Kiraz’da eşlik etmiş ancak görünenin aksine aslında pekte yolunda giden bir şey olmamıştı.

Finale doğru son bölümleri göremeyecek olan ismin Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterini canlandıran Kerem Bürsin olacağı iddia edildi. Daha öncesinde de yapımcı firma ile bazı sorunlar yaşayan yakışıklı oyuncunun değişen senaryo ile birlikte finale az bir zaman kala dizden ayrılacağı son gelen haberler arasında yerini aldı.

Sen Çal Kapımı'da Yer Yerinden Oynuyor! Eda ile Serkan Çiftinde Kötü Son! İşte Final Senaryosu - Resim : 2

Oyuncun aslında gizli bir görüşme yaptığı yeni sezon dizilerinden biri ile anlaşma halinde olduğu ve şimdilik sadece Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesi için beklediği belirtildi. İlerleyen günlerde Bürsin’in bu konuda sosyal medyadan da paylaşım yapması gündemde.

Sen Çal Kapımı'da Yer Yerinden Oynuyor! Eda ile Serkan Çiftinde Kötü Son! İşte Final Senaryosu ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.