Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi?

Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya'da bir otelde çekilen son bölümleri gözlerden kaçmadı. Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi sorusunun cevabı aranmaya başlandı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin hangi otelde çekildiği merak konusu oldu. Dizinin ayrıca Antalya’da çekilen bölümleri de dikkatlerden kaçmadı.

MF Yapım’ın üslendiği Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya çekimleri büyük bir ilgi gördü. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisinin ekibi 5. Bölümün çekimleri için Antalya’da bir oteli tercih etti.

İzleyici tarafından büyük beğeniyle takip edilen dizinin başrolleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel Antalya’da çekimler sırasında birbirinden güzel pozlar vermeyi de ihmal etmedi. Bige Önal, Anıl İlter, Çağrı Çıtanak, Başak Gümülcenioğlu’nun da eşlik ettiği Antalya serüveninde oyuncular keyifli anlar geçirdi. Sen Çal Kapımı dizisinin Antalya'da azumare lounge side otel de çekildiği belirtildi.

Dizinin yayınlanan yeni fragmanında, iş nedeniyle Antalya’ya gitmesi gereken Engin Sezgin’i (Anıl İlter) yalnız bırakmak istemeyen ortağı Serkan Bolat (Kerem Bürsin) nişan sözleşmesi gereği Eda Yıldız’ı (Hande Erçel) da yanında götürecektir ve Antalya macerası başlayacaktır.

Sen Çal Kapımı Antalya'da hangi otelde çekildi? ile ilgili etiketler Antalya otel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.