Sen Çal Kapımı Adeta Rakiplerine Gözdağı Verdi! Yeni Bölümü İle Sosyal Medyada Çok Konuşuldu! Cam Tavanlar Sınıfta Kaldı!

Eğlenceli ve aşk dolu senaryosu ile Sen Çal Kapımı, en fazla izlenen diziler arasında yer alıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan heyecan dolu dizi son bölümü ile yine çok konuşuldu. Aynı gün yayınlanan rakibi Cam Tavanlar ise sınıfta kaldı.

Eğlenceli ve aşk dolu senaryosu ile Sen Çal Kapımı, en fazla izlenen diziler arasında yer alıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan heyecan dolu dizi son bölümü ile yine çok konuşuldu. Aynı gün yayınlanan rakibi Cam Tavanlar ise sınıfta kaldı.

 

Sen Çal Kapımı Fox TV'nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Kerem Bursin ve Hande Erçel ikilisini başrolde buluşturan yapım izleyenler tarafından çok sevildi. 1. sezonun bitmesinin ardından hayranlar çoktan 2. sezonu beklemeye başlamıştı bile. 2. sezonun 4. bölümü yayınlandı ve hem iyi reytingler aldı hem de sosyal medyada çok konuşuldu.

 

En Büyük Rakibini Geride Bıraktı

 

Sen Çal Kapımı 43. bölümüyle sosyal medyada zirveye oturdu. Hayranlar dizi hakkında birçok tweet ve gönderi paylaştı. Aynı gün yayınlanan ve en büyük rakibi olan dizi ise çok arkasında kaldı. Sen Çal Kapımı 43. bölümünden sonra 1 milyondan daha fazla ileti almayı başardı. Başrolünde Kubilay Aka ve Bensu Soral olan Cam Tavanlar ise en büyük rakibinin bir hayli gerisinde kaldı. Cam Tavanların aldığı ileti sayısı 42 bini geçmedi. Alınan sonuçlar gösteriyor ki Sen Çal Kapımı rakiplerini tokatlamaya devam ediyor.

 Sen Çal Kapımı Adeta Rakiplerine Gözdağı Verdi! Yeni Bölümü  İle Sosyal Medyada Çok Konuşuldu! Cam Tavanlar Sınıfta Kaldı!

Sen Çal Kapımı İkinci Sezon Ne Zaman Bitecek?

 

Sen Çal Kapımı yapımcısı tarafından duyurulan açıklamada 2. sezonun 11 bölüm süreceği söylendi. Şimdiye kadar yeni sezonda sadece 4 bölüm yayınlandı. Yani 7 bölüm sonra Sen Çal Kapımı final verecek. Alınan iyi sonuçlar ve sosyal medya etkileşimi gösterdi ki dizi hakkında yapılan erken final haberleri doğru değil. Sen Çal Kapımı sosyal medyada her geçen gün daha fazla konuşularak başarısını sürdürüyor.

Sen Çal Kapımı Adeta Rakiplerine Gözdağı Verdi! Yeni Bölümü İle Sosyal Medyada Çok Konuşuldu! Cam Tavanlar Sınıfta Kaldı! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.