Sen Çal Kapımı 9. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm full izle! Sen Çal Kapımı 9. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX'da. Peki, Sen Çal Kapımı son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı 9. Bölüm izle! Başrollerinde hande Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı 9. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Sen Çal Kapımı 9. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Suçsuzluğunu kanıtlayan Eda, ortadan kaybolur. Serkan ne kadar da Eda’nın gönlünü almak istese de önce onu bulmak zorundadır. Uzun süren çabalar sonunda Eda’ya ulaşan Serkan’ı kötü bir haber beklemektedir. Eda, Serkan’ın görüşme teklifini reddeder. Ancak bu kez de Serkan, ona kelepçeyi takar.

Serkan, Eda’dan af dileyerek birçok kez hata yaptığını söyleyerek özür diler. Aslında Eda’nın beklentisi oldukça basittir. Baş başa geçirecekleri uzun bir gece sonunda ilk defa birbirlerine aşkla bakmaya başlarlar. Ancak ikisi içinde vakit çok geçtir. Çünkü sözleşmenin sonuna gelinmiştir. Her şey onlar için bir anda değişir.

Sen Çal Kapımı 9. bölüm full izle!

Çalınan tasarım konusunda Serkan hiç beklenmedik bir şekilde Eda’yı suçlar. Eda’da masadan kalkıp restini çektikten sonra ayrılık kararını alır. Eda ilk iş olarak Serkan’a suçsuzluğunu ispatlamak için işe koyulur. Serkan’da Eda’dan geri dönmesini ister.

Eda’nın ayrılık haberine çok sevinen Selin, Ferit’i oldukça kızdırır. Ferit için de tehlike çanları çalarken tam da bu esnada tasarımın patenti konusunda yeni detaylar ortaya çıkar. Artık sorun çözüme çok yakındır.

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 9. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 9. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.