Sen Çal Kapımı 7. bölüm full izle

Sen Çal Kapımı 7. bölüm full izle! FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı 7. bölümünü full izlemek için tek parça linki haberimizde...

Sen Çal Kapımı 7. bölüm full izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 7. bölümü 26 Ağustos 2020 Çarşamba akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Sen Çal Kapımı son bölümünde; Serkan’ın ortadan kaldırılması sonrasında bu Eda’nın oldukça çıldırmasına nende olmuştur. Eda artık Serkan’a aşık olduğunu saklayamamaktadır.

SEN ÇAL KAPIMI 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Serkan sonunda ilk kez Eda’ya olan hislerini söyler. Ayrıca çok özel bir sırrını da paylaşır. Eda, o anların etkisinde kalarak eve döndüğü ilk anda duygularını Ayfer ile paylaşır. Ayfer de Eda’nın gözlerindeki o mutluluğun ifadelerini görür.

Sen Çal Kapımı 7. bölüm full izle

Peki, Eda gerçekten de Serkan’a aşık mıdır? Eda bu aşktan çok korksa da kalbine söz geçiremez. Serkan’dan uzak durmayı da istemez. Ve Serkan’ın doğum günü de gelip çatmıştır. Serkan’ın da doğum günü kutlamak gibi bir adeti asla yoktur.

Söylentiler ışığında Serkan’ın doğum gününü Selin ile geçirdiği bilinmektedir. Ve bu sene de öyle olacaktır. Eda’nın en zor görevi ise Selin’e Serkan adına çiçek hazırlamaktır. Üstelik bu notu da kendi yazmak zorunda kalacaktır. Selin’in de kafası iyice karışmıştır.

SEN ÇAL KAPIMI 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 7. bölüm full izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 7. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.