Sen Çal Kapımı 6. bölüm full izle

Sen Çal Kapımı 6. bölüm full izle! FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı 6. bölümünü tfull izlemek için tek parça linki haberimizde...

Sen Çal Kapımı 6. bölüm full izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 6. bölümü 19 Ağustos 2020 Çarşamba akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Sen Çal Kapımı son bölümünde; Antalya’da birlikte oldukça büyülü zamanlar geçiren Eda ile Serkan hiç beklenmedik bir şekilde yakınlaşırlar. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Paparazzilerin baskınına uğrayan Eda’nın yardımına ödül gecesinde Serkan koşar. Hem de Selin ile olan konuşmasını aylar öncesinden ayarlamasına ve hazırlamasına rağmen böyle bir işe kalkışır ve Eda’nın kalbini bir kez daha fetheder.

Sen Çal Kapımı 6. bölüm full izle

Ancak ertesi günde Serkan Bolat bir anda ortadan kaybolur. Kimse Serkan’ın nerede olduğunu bilmemektedir. Yerini bilen sadece Selin vardır. Eda bunu öğrenince çılgına döner ve Serkan’ı bulmaya karar verir. Selin ise bu durumdan oldukça hoşnuttur.

Eda’da Serkan’ın yokluğunda söz verdiği bir işi yetiştirmek zorundadır. Ortaya çıkan Serdar ofisteki kavgayı görünce şaşkına uğrar. Ofiste ekip Eda ve Serkan tarafından ikiye bölünür. Eda’nın aklında Serkan’ın nereye kaybolduğu vardır. Ancak Serkan ile Eda gerginlik sonrasında o geceyi sabah edince bir anda her şey değişir.

SEN ÇAL KAPIMI 6. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 6. bölüm full izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 6. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.