Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanı | Son bölüm izle FOX Play

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı son bölümünü FOX Play üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 5. Bölümü 12 Ağustos 2020 Çarşamba akşamında FOX Play ekranlarında yayınlandı. Takipçiler şimdi Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanını büyük bir merakla bekliyor.

Özel bir anlaşma için Antalya’da olan ekip bir sürpriz ile karşı karşıyadır. Yatırımcılar imza için beklenmektedir. Ancak boşanmak üzere olduklarından bir araya gelmek istemezler. Onları birleştirme görevi Eda ile Serkan’a kalmıştır. Ve Antalya’da oldukça büyülü bir gece geçirirler.

Eda ile Serkan hiç beklenmedik bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Bu esnada Kaan Karadağ da yeni bir kriz ile Eda’yı test edecektir. Serkan’ı kurtarma aşkına bu riski eline alan Eda aslında aşkın da alevini sonuna kadar yakacaktır. Bu duygular içerisinde Serkan bir an olsun Eda’yı aklından çıkaramayacaktır.

Sen Çal Kapımı 5. bölüm full izle

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan’ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin’le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan’ınsa tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş.

Eda’nın arkadaşları ise Serkan’ın Selin’le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor. Ve işler çığırından çıkıyor.

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 6. Bölüm fragmanı | Son bölüm izle FOX Play ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 5. bölüm Sen Çal Kapımı 6. Bölüm Fragmanı Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.