Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı! Sen Çal Kapımı 12 Ağustos var mı?

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 12 Ağustos var mı? Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddialar arasında. İşte Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı...

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanının geçtiğimiz hafta yayınlanmaması kafaların karışmasına neden olmuştu. FOX TV ekranlarının fenomen dizisi olan ve Çarşamba günleri yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiaları da ortalığı karıştırmıştı. Ancak beklenen güzel haber geldi. Sen Çal Kapımı 5. bölüm 12 Ağustos var mı yayınlanacak mı?

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İlk 4 bölümü ile büyük bir heyecan yaşatan ve izlenme rekorları kıran Sen Çal Kapımı dizisinin final yapıp yapmayacağı da araştırılıyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste kötü haberler alan Eda strese girince yine olanlar oldu. Ciddi sorunlarla boğuşmak durumunda kalan Eda’ya bu sefer de Selin ile Ferit’in ev ziyareti karşısına çıktı. Hazırlık yapmak adına fazla zamanda olmayınca iş iyice çığırından çıktı.

Eda’nın arkadaşları ise onlara destek olmaya başladı. Serkan’ın Selin ile aşk yaşaması da belgelenmiş oldu. Eda bir taraftan evi hazırlamaya çalışırken diğer yandan da her şeyin yolunda gittiğine ikna çabalarına devam etti. Eda’nın artık tek derdi eve gelen misafirleri en iyi şekilde karşılamak… Ancak işler hiçte istenildiği gibi gitmedi.

Sen Çal Kapımı 5. bölümü ile 12 Ağustos 2020 Çarşamba akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı! Sen Çal Kapımı 12 Ağustos var mı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı sen çal kapımı 5. bölüm fragmanı Sen Çal Kapımı final Sen Çal Kapımı 12 Ağustos

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.