Sen Çal Kapımı 40. bölüm full tek parça! Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 40. bölüm full izle tek parça halinde yayında. 9 Haziran akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi 2. yeni sezon ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Peki, Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamında 40. bölüm ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Yenilenen oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Sen Çal Kapımı dizisindeki bomba gelişmeler izleyenler tarafından yakından takip edildi.

Sen Çal Kapımı 40. Bölüm Özeti

Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrasında büyük aşk yarıda kalır. Ancak yıllar sonra Eda ile Serkan’ın yolları yeniden kesişir. Birbirlerine karşı büyük bir sevgi ile bağlanan Eda ve Serkan’ın aşkı artık ilk günkü gibi hala diri ve tazedir. Ayrıca Eda’nın Serkan’a söylediği büyük sır bu aşkı biraz daha perçinler. Serkan artık baba olmuştur.

Sen Çal Kapımı 40. bölüm full tek parça! Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 2. Sezonunda Yeni Oyuncular

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda da Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu da Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 40. bölüm ile 9 Haziran akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisine kavuştu.

Oyuncu kadrosunda daha önceden Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi isimlerin yanına 2. sezonda Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol da dahil oldu.

Sen Çal Kapımı 40. bölüm full tek parça! Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Özer dizide Eda’nın (Hande Erçel) asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın (Kerem Bürsin) kuzenini, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’i, Sinan Helvacı Eda’nın yakın arkadaşı Burak’ı canlandırırken, çocuk oyuncu Maya Başol Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızı, Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğlu rolüne can verdi.

Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Sen Çal Kapımı 40. Bölüm İzle İçin Tıklayınız

Sen Çal Kapımı 40. bölüm full tek parça! Sen Çal Kapımı 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.