Sen Çal Kapımı 39. yeni bölüm ne zaman? 10 Nisan Sen Çal Kapımı bu akşam var mı?

Sen Çal Kapımı bu akşam var mı sorusu izleyenler tarafından merak edilmekte. FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı’dan hayranlarını üzecek şok bir son dakika haberi geldi. Peki, Sen Çal Kapımı 39. yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 39. yeni bölümü 10 Nisan akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacaktı. Ancak yaşanan son gelişmeler sonrasında Sen Çal Kapımı dizisi için yeni bir karar alındığı ortaya çıktı. FOX TV bu konuda henüz net bir açıklamada bulunmadı.

SEN ÇAL KAPIMI 39. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sen Çal Kapımı dizisinin 39. yeni bölümü gelecek hafta 17 Nisan Cumartesi akşamında sezon finali ile izleyenlerle buluşacak. 10 Nisan Cumartesi akşamında ise FOX TV ekranlarında Savaşçı dizisinin 6. sezon 1. bölümü yayınlanacak.

Sen Çal Kapımı 39. yeni bölüm ne zaman? 10 Nisan Sen Çal Kapımı bu akşam var mı?

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPTI?

Yaşanan son gelişmeler sonrasında Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı söyleniyordu. Ancak başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 39. yeni bölümü gelecek hafta 17 Nisan Cumartesi akşamında izleyenlerle buluşacak.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde... Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır.

Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

Sen Çal Kapımı 39. yeni bölüm ne zaman? 10 Nisan Sen Çal Kapımı bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 39. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.