Sen Çal Kapımı 39. bölüm neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yaptı, bitti mi?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm neden yok sorusu izleyenler tarafından merak edilmekte. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’dan hayranlarını üzecek şok bir haber geldi. Peki, Sen Çal Kapımı bitti mi?

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 39. yeni bölümü 10 Nisan akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacaktı. Ancak yaşanan son gelişmeler sonrasında Sen Çal Kapımı dizisi için yeni bir karar alındı. FOX TV bu konuda henüz net bir açıklamada bulunmadı.

SEN ÇAL KAPIMI 39. BÖLÜM NEDEN YOK?

Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölümü 10 Nisan Cumartesi akşamında yayınlanmayacak. Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünün yerine 10 Nisan akşamında Savaşçı 6. sezon 1. bölümü ile ekranlarda olacak.

Sen Çal Kapımı 39. bölüm neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yaptı, bitti mi?

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPTI?

Yaşanan son gelişmeler sonrasında Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı söyleniyordu. Ancak başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 39. yeni bölümü gelecek hafta 17 Nisan Cumartesi akşamında izleyenlerle buluşacak.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde... Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır.

Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yaptı, bitti mi? ile ilgili etiketler e-YDS Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 39. bölüm Sen Çal Kapımı final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.