Sen Çal Kapımı 36. son bölüm izle

Sen Çal Kapımı 36. bölüm full izlenmek için yayında. 20 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz FOXPlay platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 36. bölüm ile 20 Mart Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Her bölümü yakından takip edilen ve oldukça sevilen Sen Çal Kapımı dizisinde bu hafta; Serkan ile Eda’nın kavuşmasına gölge düşüyor.

Eda bu evliliğin gerçek olacağına kendisini inandırmaya çalışırken Serkan da onu hatırladığı için az da olsa mutlu olacaktır. Deniz ile olan evliliğini iptal ettirerek aşklarına kaldıkları yerden devam ederek her şeyin üstesinden geleceklerine inanan Eda, bakalım bunu başarabilecek mi?

Sen Çal Kapımı 36. bölüm full izle

Deniz’inde Eda’ya olan aşkı biraz ağır basınca bir anda ortadan kaybolmaya karar verir. Şimdi asıl konu Deniz’in nerede olduğudur. Acaba Eda ile Serkan çok aradıkları Deniz’i bulabilecekler mi? Serkan ve Eda eskisi gibi yeniden mutlu olacaklar mı?

Sen Çal Kapımı 36. bölümünü izlemek için tıklayınız

 

Sen Çal Kapımı 36. son bölüm izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 36. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.