Sen Çal Kapımı 35. son bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 35. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 13 Mart 2021 Cumartesi akşamı yeni bölümü FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı 35. bölüm tek parça foxplay platformundanda da izlenebilecek. Peki, dizinin yeni bölümünde neler oldu?

Sen Çal Kapımı 35. bölüm izle, tek parça foxplay platformunda. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı ve her Cumartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümü 13 Mart akşamı yayınlandı. Dizinin takipçileri, Sen Çal Kapımı yeni son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı arayışına girdiler.

Eda için artık yolu sonudur. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan'ın geri dönmesidir. Serkan'ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır.

Sen Çal Kapımı 35. son bölüm izle!

Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda'yı bir araya getirir. Peki bu bir araya gelme, Serkan'ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa sonsuza kadar birbirlerini mi kaybedecekler?

SEN ÇAL KAPIMI 35. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 35. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV sen çal kapımı 35. bölüm tek parça sen çal kapmı son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.