Sen Çal Kapımı 34. son bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 34. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 6 Mart 2021 Cumartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı 34. bölüm tek parça foxplay platformunda da izlenebilecek. Peki, dizinin yeni son bölümünde neler oldu?

Sen Çal Kapımı 34. bölüm izle tek parça foxplay platformunda. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı ve her Cumartesi FOX TV'de yeni bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümü bu akşam izleyicisi ile buluştu.

Eda, Serkan'ın onu öpmesiyle her şeyi hatırladığı ümidine kapılır. Neden bunu yaptığını Serkan'a sorarken, Serkan'ın cevabı öfkelenmesine neden olur. Serkan'ın bu hamlesi ikisi arasındaki aşk oyununu daha da kızıştırır. Peki bu aşk oyununu Eda mı Serkan mı yoksa sadece "aşk" mı kazanacak?

Sen Çal Kapımı 34. son bölüm izle!

SEN ÇAL KAPIMI 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sen Çal Kapımı 34. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV sen çal kapımı 34. bölüm izle sen çal kapımı son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.