Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 26. bölüm full izlenmek için yayında. 9 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı 26. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Sen Çal Kapımı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 9 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı 26. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

SEN ÇAL KAPIMI 26. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 26. bölüm ile foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle!

Seymen, Eda’yı elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Semiha Hanım ve şirkette gizlice onunla işbirliği yapan Balca kendisine yardımcı olmaya çalışır. Bir yanda Seymen’in kötü niyetinin farkında olmayan Eda, diğer yanda Balca’nın kötü niyetinin farkında olmayan Serkan hata yapmaya ne kadar açık olduklarının farkında değillerdir. Birbirlerinin kalbini kıracak ve istemeden de olsa kıskandıracak hamleler yapmaya başlarlar.

Ayfer ve Aydan; Şef Alexander ile yakınlaşmak için artık birbirlerini atlatmaya çalışarak çabalamaktadır. Kendisi için yapılan rekabetin farkında olmayan Alexander ise iki hoş hanıma da eşit mesafede olmayı sürdürür. Engin Pırıl evliliğinde ise Pırıl’ın babası sorun çıkaracak gibidir.

Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle! - Resim : 2

Serkan ve Eda arasındaki gerilim sonunda ikisinin de beklemediği bir anda büyük bir patlamaya yol açar. Bir kıvılcım aralarındaki gerilimin alev almasını sağlamıştır. Bundan sonra olacaklar ise hayatlarının hiç ummadıkları bir noktaya savrulmasına neden olur.

Sen Çal Kapımı 26. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 26. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.