Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 24. bölüm full izle için araştırılmakta. 26 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle linki tek parça halinde FOX Play’de.

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle için merak edilmekte. Cumartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümü 26 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı 24. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde FOX Play üzerinden izlenebilecek.

SEN ÇAL KAPIMI 24. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İhale için Balca’nın tuzağına düşmeyen Eda, gizli ortağın babaannesi Semiha Hanım çıkması sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Serkan bu olay sonrasında Eda’ya olan güvenini tamamen kaybederken şirketten çıkıp gitmesi ve Semiha Hanım’ın da bundan istifade ederek şirkette olağanüstü toplantı istemesi işleri iyice karıştırdı.

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle

Aydan ise Alptekin’den kendisine gelen boşanma sözleri sonrasında soluğu Ayfer Hanım’ın yanında aldı. Ve Eda sonunda bir şekilde kendisini Serkan’a dinlettirmeyi başardı ve tüm olup biteni anlattı. Serkan gelen yeni yılla birlikte yepyeni bir başlangıç yapmak isterken Eda’ya da bir sürpriz hazırlığı içerisinde olduğunun sinyallerini verir.

SEN ÇAL KAPIMI 24. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 24. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.