Sen Çal Kapımı 21 Ekim izle! Eda'ya ne oldu?

Sen Çal Kapımı 21 Ekim izle! Sen Çal Kapımı 15. bölümünde Eda Yıldız şoku yaşandı. Ormanda tek başına kalan Eda baygın bir şekilde Serkan tarafından bulundu. Peki, Sen Çal Kapımı Eda’ya ne oldu? İşte, Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı…

Sen Çal Kapımı 21 Ekim izle! Sen Çal Kapımı 15. bölümü 21 Ekim tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlandı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in başrollerinde oynadığı Sen çal Kapımı dizsine Serkan ile Eda’nın ayrılığı damgasını vurdu. Ancak ormanlık alanda Eda’yı baygın halde bulan Serkan bir anda neye uğradığını şaşırdı. Peki, Sen Çal Kapımı da Eda’ya ne oldu?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı 15. bölümü ile 21 Ekim’de yayına girdi. Sen Çal Kapımı son bölümde Eda, Serkan'ın ayrılık kararıyla yıkıldı. Her şeyi geride bırakıp İtalya'ya gitmeye karar veren Eda'ya bu defa Efe iş teklifi yaptı. Eda teklifi kabul ederken, onu bir daha görmeyeceğini düşünen Serkan ise şirkette Eda'yı karşısında buldu.

Sen Çal Kapımı 21 Ekim izle! Eda'ya ne oldu?

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen çal Kapımı dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

 

Sen Çal Kapımı 21 Ekim izle! Eda'ya ne oldu? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 21 Ekim Sen Çal Kapımı 16. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.