Sen Çal Kapımı 2. sezon ne zaman başlıyor? Serkan ölüyor mu?

İlk sezonu ile reyting rekorları kıran ancak daha sonrasında diğer yapımlar karşısında bocalayan Sel Çal Kapımı dizisi sezon finali yapıyor. İzleyenler ise hastalığını sır gibi saklayan Serkan’ın durumunun ne olacağı… Şimdi akıllardaki tek soru ise Sen Çal Kapımı 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? Kerem Bürsin diziden ayrılıyor mu?

FOX TV’nin iddiaları dizilerinden Sen Çal Kapımı, 39. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene yaz aylarında başlayan ve reyting rekorlarını peş peşe kıran başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi diğer yapımların başlaması sonrasında iyice gözden düşmüştü.

Geçen hafta yayınlanmayan ve çekimlerine verilen 1 haftalık arada kendi saatini Savaşçı dizisine kaptıran Sen Çal Kapımı için final iddiaları bile gündeme gelmişti. Ancak alınan son bilgilere göre dizinin hayranlarını oldukça sevindirecek yeni gelişmelerin olduğu ortaya çıktı. Peki, Serkan ölüyor mu?

Sen Çal Kapımı 2. sezon ne zaman başlıyor? Serkan ölüyor mu?

SEN ÇAL KAPIMI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

17 Nisan Cumartesi akşamında 39. bölümü ile sezon finali yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 2. sezonu hakkında da şok iddialar ortaya atıldı. Yurt dışı satışları oldukça iyi giden dizinin çekimlerine 1 hafta ara verilmesi Hande Erçel ile Kerem Bürsin’i az da olsa üzmüştü.

Alınan son iddialarla birlikte Sen Çal Kapımı 2. sezonunun 2021 Haziran ayı ortalarında başlayacağı belirtildi. Yaz aylarına az bir zaman kala diğer dizilerin sezon finalini yapması bekleyecek Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezonu ile bomba gibi bir giriş dönüş yapacak.

Sen Çal Kapımı 2. sezon ne zaman başlıyor? Serkan ölüyor mu? - Resim : 2

Sen Çal Kapımı 39. bölüm sezon finalinde asıl olarak izleyenleri ilgilendiren diğer konulardan birisi de Serkan’ın sağlık durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler… 2. sezonda Kerem Bürsin’in olmayacağı yönünde de bazı iddialar yer almakta.s

Sen Çal Kapımı 2. sezon ne zaman başlıyor? Serkan ölüyor mu? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı sezon finali Sen Çal Kapımı Serkan Sen Çal Kapımı 2. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.