Sen Çal Kapımı 18. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 18. bölüm full izle! Sen Çal Kapımı 18. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX Play’de. 11 Kasım Çarşamba akşamında Sen Çal Kapımı 18. bölüm tek parça olarak FOX TV’den izlenebilecek.

Sen Çal Kapımı 18. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin 18. son bölümü 11 Kasım Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sen Çal Kapımı 18. son bölümünde; Çatı katında yaşanan çökmenin sorumlusu olarak Serkan gösterilir. Hayatında ilk defa böylesine zor bir durumda kalan Serkan’ın yanında yine Eda vardır.

SEN ÇAL KAPIMI 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çökmenin sonucu yaşanan hasarın tüm sorumluluğunu Serkan üzerine alırken Eda çizimlerde yaşanan hatanın kime ait olduğunu bulmaya oldukça kararlıdır. Serkan’ın kendi başına bir eve çıkmasına Aydan oldukça üzülürken Eda’nın aklında da yine müthiş bir plan bulunmaktadır.

Sen Çal Kapımı 18. bölüm full izle!

Eda ise Serkan’ın Selin’e olan davranışlarında oldukça hatalı düşünmektedir. Kendisinden uzak kalan Eda’yı yeniden döndürme gayreti içerisinde olan Serkan’ın yolu bir üniversiteye düşer. Araları her şeye rağmen bozuk olsa da düzeltmeye kararlıdır.

 

Sen Çal Kapımı 18. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 18. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.