Sen Çal Kapımı 17. bölüm full izle FOX Play! Sen Çal Kapımı Eda hamile mi?

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı yer aldığı Sen Çal Kapımı 17. bölüm ile FOX TV’de. Sen Çal Kapımı 17. son bölüm full tek parça izle linki 4 Kasım 2020 tarihinde Youtube’de.

Sen Çal Kapımı 17. bölüm ile 4 Kasım 2020 akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 17. son bölümünde; Efe, Türkiye’nin en önde gelen aile şirketlerinden birini holdinge getirerek tekrardan Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 17. BÖLÜM ÖZETİ

Serkan ile ilgili gizli planlar peşinde koşan Efe, holdinge getirdiği müşteri ile bunda pek fazla başarılı olamaz. Aile ise büyük projelerini hayata sunmadan hemen önce evlerinin tadilatı ile ilgilenip daha sonra da şirkete bakmaya gider. Eda ve Serkan evin tadilatına başlarken Emre ve Aslı ile de sıkı bir arkadaşlık kurarlar.

Sen Çal Kapımı 17. bölüm full izle FOX Play! Sen Çal Kapımı Eda hamile mi?

Aslı bu tanışmada özel bir sırrını Eda’ya açarken işleri iyice zıvanadan çıkar. Serkan ile Eda bunun sonunda yanlış anlaşılmaya mahal verirler. Eda’nın hamile olduğundan emin olmak isteyen Serkan ise çılgına döner. Ancak aklındaki tek düşünce sadece Eda’dır. Eda ise her şeye rağmen hala Serkan’a deliler gibi aşıktır.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 17. bölüm full izle FOX Play! Sen Çal Kapımı Eda hamile mi? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı izle Sen Çal Kapımı son bölüm dizi izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.