Sen Çal Kapımı 16. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 16. bölüm full izle! Sen Çal Kapımı 16. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX Play'de. 28 Ekim Çarşamba akşamı Sen Çal Kapımı 16. bölüm tek parça FOX TV'den izlenecek.

Sen Çal Kapımı 16. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 16. son bölüm tek parça FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sen Çal Kapımı 16. son bölümünde; Serkan sonunda Eda’yı uzun aramalar sonunda bulur. Eda’yı özlediğini her an belli eden Serkan adeta onun üzerine titremeye başlar. Eda ise Serkan’ın neden böyle davrandığına bir anlam veremez. Bunun arkasında başka sebepler olduğuna kanaat getirir.

SEN ÇAL KAPIMI 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Birlikte yazlık eve giden çift sabaha kadar muhteşem bir zaman geçirirler. Erkekler düzenlenen gecede maç, kızlar ise karaoke yaparken parti artık iyiden iyice hızlanmıştır. Herkes sevdiğine tüm içindeki duyguları açarken esas patlama ise Eda ile Serkan arasında yaşanacaktır.

Sen Çal Kapımı 16. bölüm full izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.