Sen Çal Kapımı 13. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm izle! Sen Çal Kapımı 13. Bölüm full izle linki tek parça halinde FOX'da. Peki, Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm full izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 13. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde FOX Play platformunda yayında olacak. Sen Çal Kapımı dizisinin 13. yeni bölümü 7 Ekim Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Sen Çal Kapımı 13. son bölümünde; Hem kendisine hem de ailesine düzenlenen hain saldırı sonrasında Alparslan, intikam yemini eder.

Sen Çal Kapımı 13. bölüm izlemek için tıklayınız

Selin, holding hisselerinden bazılarını devretmiştir. Sürpriz olarak ise ortaya çıkan Efe Akman, iş dünya hızlı bir giriş yapar. Serkan’da hisseleri Efe’dan almak adına girişimlerine başlar. Geçiş hatalarını anlatmak için yola koyulan Alptekin bir an önce Serkan’a ulaşmaya çalışmaktadır.

Ancak Serkan ile Eda’yı yan yana gören Alptekin’in dünyası başına yıkılır. Oğluna durumu açıklamaya çalışırken sağlığı daha da bozulur. Serkan da gerek iş gerekse özel yaşantısında büyük çıkmazlara girmiştir. Eda ise her şeye rağmen her fırsatta onun yanındadır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.