Sen Çal Kapımı 12. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 12. bölüm FOX TV ekranlarında yayınlandı. 30 Eylül akşamında yayınlanan son bölüm tek parça olarak erişime açıldı. İşte, Sen Çal Kapımı 12. bölümünü full izleyebileceğiniz link.

Sen Çal Kapımı 12. bölüm full izle! Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizlerinden biri olan ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı 12. bölüm ile 30 Eylül tarihinde FOX TV ekranlarında yayında olacak.

Sen Çal Kapımı 12. son bölümünü dizi biter bitmez full tek parça halinde FOX Play platformu üzerinden izleyebileceksiniz.

SEN ÇAL KAPIMI 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ve Serkan sonunda Eda’ya olan aşkını ilan eder. Artık tüm gözler Eda’dadır. Bunca yaşanan olayın ardından Eda’nın aşk itirafı gecikmeli olsa da bir gün mutlaka gelecektir. Serkan büyük bir sabırla Eda’dan gelecek olan yanıtı beklerken esas sorun da bu aşkı ailelerden saklama yarışındadır.

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm izle

Eda’nın halası Serkan ile arasında geçen nişanlılık sözleşmesini öğrenince durumlarda biraz değişiklik yaşanmıştır. Eda’nın da ısrarları sonrasında Serkan’da yaşananları kimseye anlatmamakta oldukça kararlıdır. Serkan ile Eda ne kadar da ilişkilerini saklamaya çalışsalar da aşklarını yaşamaktan asla geri kalmayacaklardır.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selin, Serkan’a “Seninle olabilmem için en ufak bir umut varsa Ferit’i terk ederim” der ve Eda duyar. Eda, Serkan’ın evet diyeceğine emindir. Serkan ise Eda’nın onu istemediğinden. Eda, Serkan’dan bir an önce uzaklaşmaya, hayatını yeniden kurmaya karar verir. Burs başvurularına yeniden başlar.

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm izle - Resim : 2

Bu arada Ayfer, Serkan ve Eda arasındaki sözleşmeli nişanlılığı öğrenir. Eda’nın Serkan’a aşık olduğunun da farkındadır. Çiçekçide durumlar iyi gitmemektedir, Ayfer borçlarını ödeyememektedir. Eda’nın Serkan’dan uzaklaşması için son çare annesini arar. Bir süre sonra Eda’ya İtalya bursu aldığına dair bir telefon gelir. Eda, Serkan’a haber vermeden yola çıkar. Serkan ise mantığıyla kalbi arasında kalmıştır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.