Sen Çal Kapımı 12. bölüm fragmanı izle!

Sen Çal Kapımı 12. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı dizisi 12. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı 12. son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde…

Sen Çal Kapımı 12. yeni bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 11. son bölümü FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 11. bölümü 23 Eylül 2020 Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında yayına girdi.

SEN ÇAL KAPIMI 11. BÖLÜM ÖZETİ

Selin, Serkan’a “Seninle olabilmem için en ufak bir umut varsa Ferit’i terk ederim” der ve Eda duyar. Eda, Serkan’ın evet diyeceğine emindir. Serkan ise Eda’nın onu istemediğinden. Eda, Serkan’dan bir an önce uzaklaşmaya, hayatını yeniden kurmaya karar verir. Burs başvurularına yeniden başlar.

Sen Çal Kapımı 12. bölüm fragmanı izle!

Bu arada Ayfer, Serkan ve Eda arasındaki sözleşmeli nişanlılığı öğrenir. Eda’nın Serkan’a aşık olduğunun da farkındadır. Çiçekçide durumlar iyi gitmemektedir, Ayfer borçlarını ödeyememektedir. Eda’nın Serkan’dan uzaklaşması için son çare annesini arar. Bir süre sonra Eda’ya İtalya bursu aldığına dair bir telefon gelir. Eda, Serkan’a haber vermeden yola çıkar. Serkan ise mantığıyla kalbi arasında kalmıştır.

Sen Çal Kapımı 12. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 12. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.