Sen Çal Kapımı 11. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm izle! Sen Çal Kapımı 11. Bölüm full izle linki tek parça halinde FOX'da. Peki, Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm full izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 11. Bölüm ile 23 Eylül 2020 akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayında olacak. Sen Çal Kapımı son bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Sen Çal Kapımı son bölümünde; Serkan sonunda kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Oyununun sona erdiğini sanıp yurt dışına gitmek üzere olan Eda’ya aşkını ilan eder. Eda’da İtalya’dan gelen burs teklifi ve Serkan arasında kalır.

SEN ÇAL KAPIMI 11. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Selin, Serkan’a rest çekerek her şeyi kaybetme pahasına Ferit’i terk edeceğini söyleyerek imkansıza doğru yol alırken Eda’da konuşulanlara kulak misafiri olur. Eda bu teklif karşısında Serkan’ın ‘evet’ diyeceğine emindir. Serkan’da Eda’nın kendisini istemeğinden şüphelenir. Eda’da bir an önce Serkan’dan uzaklaşmak adına hayatına yeniden yön verme taraftarıdır. Yeniden burs başvurusunda bulunur.

Sen Çal Kapımı 11. bölüm izle

Ayfer’de Serkan ve Eda arasında imzalanan sözleşmeli nişanlılık haberini alır. Ancak Eda’nın Serkan’a olan aşkını fark eder. Çiçekçi de son satışlar durgunlaştığından Ayfer, borçları ödemekte zorlanmaktadır. Eda’nın Serkan’dan bir an önce uzaklaşması adına annesini telefonla arar. Ve Eda’nın İtalya’dan beklediği burs haberi gelir. Serkan’a hiç haber dahi vermeden yola koyulur. Serkan ise tamamen kalbi ve mantığı arasında kalmıştır. Ancak Eda’ya olan bütün aşkını ilan etmeye karar verir. Ve bunu da yapar.

SEN ÇAL KAPIMI 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.