Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 10. son bölüm izle tek parça

Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 10. son bölümünü tek parça halinde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 10. son bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri şimdiden gelecek olan 11. bölümde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz buradan sizlerle paylaşacağımızı hatırlatmak isteriz.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Eda, suçsuzluğunu kanıtladıktan sonra ortadan kaybolur. Serkan, Eda’nın gönlünü almak ister ama Eda’yı bulmak kolay olmayacaktır. Uzun uğraşlar sonunda bulduğunda ise Eda onunla görüşmek istemeyince, bu kez Serkan ona kelepçe takar. Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Ama Eda’nın beklentisi çok daha basittir.

Baş başa geçirecekleri uzun bir gecenin sonunda ikisi de birbirini ilk kez çok farklı gözlerle görmeye başlarlar. Ama ikisi de ne yaparlarsa yapsınlar sözleşmenin bittiğinin farkına vardıklarında her şey değişecektir.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 10. son bölüm izle tek parça ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 11. bölüm fragmanı Sen Çal Kapımı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.