Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle yayında. FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sel Çal Kapımı 10. bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 10. son bölümü ile 16 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında. Sen Çal Kapımı son bölümünde; Eda’nın Selin’e evleniyoruz göndermesi sonrasında olaylar biraz daha karışırken Selin ile Serkan’da büyük bir şok yaşar.

SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜM FULL İZLE

Serkan ile Eda, Selin ve Ferit’in evlenme kararı sonrasında neye uğrayacağını şaşırır. Ferit, yavaştan da olsa holdingin işlerine burnunu sokmaya devam ederken Serkan’da kısa yoldan onu bu işten uzaklaştırmaya çalışır. Eda’da yaşananlar sonrasında Serkan ile evleniyoruz yalanını ortaya atınca işleri içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle

Serkan’ın aklındaki esas sorun ise Eda’nın bir türlü hayatından çıkmamasıdır. Bunu da asla istememektedir. Ancak Eda’nın kendisini sevdiğinden emin değildir. Eda’nın aklındaki Serkan’ın Selin’i kaybetme düşüncesidir. Tam bu esnada da Ferit holdinge bütün dengeleri alt üst edecek bir ortak getirmeye karar verir.

SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı 10. bölüm Sen Çal Kapımı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.