Sen Çal Kapımı 10. bölüm full izle FOXPlay!

Sen Çal Kapımı 10. bölüm full izle linki yayında. Sen Çal Kapımı 10. son bölümünü tek parça halinde FOXPlay üzerinden izleyebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 10. bölüm yayınlandı. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 10. bölümünü full tek parça halinde FOXPlay üzerinden izleyebileceksiniz.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Çal Kapımı yeni bölümünde; Eda’nın Selin’e evleniyoruz göndermesi şaşkınlık yaratır. Bu haber sonrasında sadece Selin değil Serkan’da büyük bir şok geçirir.

Serkan ile Eda, Selin ve Ferit’in evlenme kararı sonrasında neye uğrayacağını şaşırır. Ferit, yavaştan da olsa holdingin işlerine burnunu sokmaya devam ederken Serkan’da kısa yoldan onu bu işten uzaklaştırmaya çalışır. Eda’da yaşananlar sonrasında Serkan ile evleniyoruz yalanını ortaya atınca işleri içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Serkan’ın aklındaki esas sorun ise Eda’nın bir türlü hayatından çıkmamasıdır. Bunu da asla istememektedir. Ancak Eda’nın kendisini sevdiğinden emin değildir. Eda’nın aklındaki Serkan’ın Selin’i kaybetme düşüncesidir. Tam bu esnada da Ferit holdinge bütün dengeleri alt üst edecek bir ortak getirmeye karar verir.

 

Sen Çal Kapımı 10. bölüm full izle FOXPlay! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı FOX TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.