"Sen bir tecavüzcüsün!"

Ünlü dövüşçüler Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor arasındaki maç sonrası başlayan tartışmalar dur durak bilmiyor.

Khabib Nurmagomedov'un Conor McGregor'ı yendiği dövüşten bugüne, ikili arasında sular durulumuyor. Dövüş tarihinin en önemli maçlarından birisi olarak gösterilen maçta Khabib, McGregor'ı yenmişti.

Maçın ardından ikili arasındaki tartışmalar ise bir türlü bitmedi. Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov'dan rövanş talebi istese de şu ana kadar istediğini alamadı. İki dövüşçü arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada da devam etti.

"BU ADAM TAM BİR FİYASKO"

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, Twitter'dan Khabib Nurmagomedov'a 'Khabib Nurmagomedov'un Conor McGregor'ı' yorumunda bulundu. Conor'un bu tweeti Rusça atması da dikkat çekti. Khabib ise Conor'un bu yorumuna "Bu adam tam bir fiyasko" cevabı verdi.

"Sen bir tecavüzcüsün!"

"TECAVÜZCÜLERİN MOSKOVA'DA YERİ YOK"

Ardından McGregor, tartışmanın boyutunu büyüttü ve "Moskova'da görüşürüz seni pislik" dedi. Son olarak Khabib Nurmagomedov, "Tecavüzcülerin Moskova'da işi yoktur. Sen bir tecavüzcüsün. Adalet yerini bulacaktır!" şeklinde yazdı.

 

"Sen bir tecavüzcüsün!" ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya Khabib Nurmagomedov conor mcgregor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.