Sen Anlat Karadeniz'in şiddet sahneleri bitmiyor! /VİDEO

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'in dün gece yayınlanan bölümüne kadına şiddet sahneleri damga vurdu.Nefes'e yaptığı işkencelerle tepki çeken psikopat karakter Vedat bu defa ise truva atı olarak kullandığını söylediği Berrak'a şiddet uyguladı.

Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi 28 Mart Çarşamba akşamı 10. bölümüyle ekranlara geldi.

İZLEYENLER ŞOKE OLDU

Dizinin son bölümündeki Vedat'ın Berrak'a yaptığı zulüm ise izleyenleri şoke etti. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye soktu. Sonunda ise Berrak'ı acımasızca döverek işkence yaptı. Dizide daha önce de karısı Nefes'e şiddet uygulayan Vedat karakteri büyük tepki çekmişti.

Sen Anlat Karadeniz'in şiddet sahneleri bitmiyor! /VİDEO ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz dayak vedat berrak
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.