Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon çekimleri Trabzon'da başladı. Fenomen diziye yeni sezonda 3 sürpriz isim dahil oldu.

TV100'ün haberine göre, ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezon çekimleri için Trabzon'da bir araya geldi. Çarşamba günleri reytingleri alt üst eden diziye 3 genç isim daha takviye edildi. Baş rollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisine 3 yeni isim dahil oldu. Sinem Reyhan Kıroğlu, Beran Soysal ve Ali Ersan Duru yeni sezonda izleyiciyle buluşacak.

Bir kiralık katilin yer alacağı yeni sezonda, Tahir ve Nefes'i yeni tehlikeler bekliyor. Dedikodulara bakılırsa yeni sezonda Tahir'in başı büyük derde girecek. Hayranları dizinin başlamasını heyecanla bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler!

Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler! - Resim : 2

Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler! - Resim : 3

Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz isimler! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV İrem Helvacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.