Sen Anlat Karadeniz Yangaz ne demek?

ATV ekranların izleyiciyle buluşan Sen Anlat Karadeniz herkes tarafından büyük bir hayranlıkla izleniyor. Reyting yarışında da birçok yapımı bırakarak kısa sürede zirvenin sahipleri arasında yerini aldı. Dizide yaşananlar ve detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Fatih ve Murat karakterlerine Yangaz denilmesi ile birlikte seyiricilier araştırmaya başladı. Sen Anlat Karadeniz Yangaz ne demek? Detaylar haberimizde....

Kısa bir süre önce başlayan Sen Anlat Karadeniz hikayesi ve oyuncuları ile herkes tarafından büyük bir beğeni ile izleniyor. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği yapımda heyecanlı sahneleri soluksuz izleniyor. Aynı zamanda sosyal medyada da vatandaşlar tarafından konuşulan dizi reyting yarışında da zirve sahipleri arasında bulunuyor. Fatih ve Murat karakterlerine Yangaz denilmesi sonrasında vatandaşlar merak etmeye başladılar. Peki Sen Anlat Karadeniz Yangaz ne demek? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_8

YANGAZ NE DEMEK?

Yangaz: Türkçe "yangurmak" (anırmak kelimesinin kökeni), "yangramak" kelimelerinden gelir. Bu sözcükler gürültü etmek, çınlamak anlamlarına gelir. Aynı zamanda her türlü numarası olan adam. 'Pislik işler çeviren' anlamına da gelmektedir.


YANGAZ FATİH- FURKAN AKSOY KİMDİR?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangazlar olarak anılan Murat ve Fatih dizinin neşe kaynağı da diyebiliriz. Genç ve deli dolu oluşları çapkın oluşları ve de her kavganın olayın içinde olmaları onları seyirciye sevdirdi. Yangazlar’dan Murat Dağdevirenler’in kızı Hazar’dan hoşlanmaktadır. Ama Hazar onun çapkınlığından dolayı hem ona çok sinirlidir hem de o da Murat’ı sevmektedir. Bu yüzden de aralarındaki tatlı atışmalar sevildi.

YANGAZ MURAT (CEM ANIL KENAR) KİMDİR?

1990 yılında Ankara’da doğdu. Tam adı Cem Anıl Kenar’dır. Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde okudu. 2012-2013 yıllarında Ankara’da O.D.T.Ü İşletme Bölümünde okudu. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir. Tenis ODTÜ Tenis Klubu yıldızlar lisanslı sporcusudur. Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilendi.

CEM

HİKAYE

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmen koltuğunda Osman Sınav yer alırken, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Öykü Gürman gibi iddialı oyuncuların da yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde şiddet görmekte olan bir anne ve oğlunun hikayesi anlatılıyor. İsminden de anlaşılacağı üzere dizi Karadeniz Bölgesinde çekiliyor. Çok büyük çoğunluğu Trabzon Vakfıkebir’de çekilen dizinin bazı sahneleri Ordu sınırları içerisinde de çekiliyor. Bu şehirlerdeki eşsiz güzelliklerin yansıttığı harika doğa manzaralardan da faydalanan dizi, seyirciye güzel açılardan iyi görüntüler sunmaya devam ediyor.

Trabzon’daki Kiraz, Lapazan, Mavura gibi yaylaların yanı sıra Mızraklı Su, Çatma Obası gibi yerlerin de çekim alanı olarak kullanıldığı Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Ayasofya Müzesi gibi alanların zaman zaman karşımıza çıkacağı dizide Vakfıkebir ilçesindeki Soğuksu Mahallesi de set alanı olarak kullanılıyor. Kimi sahneler ise Sürmene ilçesinde geçecek. Dizide yer alan konak ise, Sürmene Kastel de bulunan Memiş Ağa Konağı‘dır.

7.BÖLÜM ÖZETİ

Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.

SEN ANLAT KARADENİZ 6.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Karadeniz'de sular dinmiyor!

Mustafa, Eyşan'ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat'a Yiğit'i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir'in canı emniyettedir ama Vedat'ın Nefes'e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes'e şartını koşar. "Yiğit'i görmek istiyorsan, evlen benimle!" Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğit'i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar'ın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğit'e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa'nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat'ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?

Sen Anlat Karadeniz Yangaz ne demek? ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz yangaz ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.