Sen Anlat Karadeniz, sana 'Hayır' diyenleri!

Çarşamba akşamları reytinglerde zirveyi kimselere kaptırmayan Diriliş Ertuğrul'u tahtından eden Sen Anlat Karadeniz ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlandığı her bölümle adından sıkça söz ettiren Sen Anlat Karadeniz'in çekimlerinin başladığı sıralarda Trabzon'un oyunculara uzak gelmesi nedeniyle projeyi reddettikleri ortaya çıktı.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu teklifi reddeden oyuncuların pişman olup olmadıklarını merak ettiğini yazdı. İşte o yazı:

25 Temmuz’da yazdığım konulardan birinin başlığı ‘Oyuncular niye Trabzon’a gitmek istemiyor?’du. O zaman bilgi kaynağım, izin vermediği için yapımcının ve dizinin adını vermemiştim. Şimdi açıklayabilirim, Trabzon’da çekeceği diziye oyuncu bulmakta güçlük çeken yapımcıyı ve projesini…

O yapımcı Osman Sınav, dizi de ‘Sen Anlat Karadeniz’di… ‘Sen Anlat Karadeniz’den gelen teklifi İstanbul’da alıştıkları hayatı Trabzon’da bulamayacakları için kabul etmeyenlerin kim olduklarını bilmiyorum, ama pişman olup olmadıklarını çok merak ediyorum. İlk günden itibaren yapılan haklı veya haksız eleştiriler bir yana, dizinin ‘Diriliş Ertuğrul’ gibi reyting rekortmeni bir işi, ikinci haftada geçip ekran karşısındaki 100 kişiden 38’inin izlediği bir proje olması, müthiş bir başarı… ATV ve ‘Sen Anlat Karadeniz’ ekibini kutluyor, ayaklarına gelen kısmeti geri çevirenlere de geçmiş olsun diyorum.

Sen Anlat Karadeniz, sana 'Hayır' diyenleri! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul reyting Ali Eyüboğlu zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.