Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izle! Hazan'dan beklenmedik plan!

Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının reyting rekormeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam 63. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 30 Ekim akşamı yayınlanan son bölümde; Tahir, Nefes'i korumak için ellerinden geleni yapıyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izle! 30 Ekim akşamı yayınlanan son bölümde; Tahir, Nefes'i korumak için ellerinden geleni yapıyor. ATV ekranlarının reyting rekormeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam 63. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 62. son bölümünde; Hazan beklenmedik bir hareketle bavulunu alarak, Tarık ve Genco’nun yaşadığı Tamar’ların evine yerleşir. Hazan’ın gelişi ile Melek ve Nilüfer akıllarından bile geçmeyen bir oyunun farkına varırlar.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Nikah hazırlıkları tamamlanan Tarık ve Mercan ise artık herkesten gizli baş başa buluşmak için fırsat kollar hale gelmiştir.

Murat, İstanbul’da başını tahmin ettiğinden de büyük bir belaya sokmuştur ve kurtulmak için Trabzon’a doğru yola çıkar. Atlattığını sandığı bu bela Kaleli Ailesi’nin ocağına bir ateş gibi düşecektir. Hazan beklenmedik bir hareketle bavulunu alarak, Tarık ve Genco’nun yaşadığı Tamar’ların evine yerleşir.

Hazan’ın gelişi ile Melek ve Nilüfer akıllarından bile geçmeyen bir oyunun farkına varırlar. Nikah hazırlıkları tamamlanan Tarık ve Mercan ise artık herkesten gizli baş başa buluşmak için fırsat kollar hale gelmiştir.

Sen Anlat Karadeniz 63. bölüm fragmanı izle! Hazan'dan beklenmedik plan! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.