Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! 55. son bölüm izle...

Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam 55. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Tahir, asker arkadaşı Ferhat'ın Genco'yu öldürmemesi için elinde geleni yapıyor. Dizinin hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! 55. son bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz, bu akşam 55. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! 55. son bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ FRAGMAN

SEN ANLAT KARADENİZ 55. SON BÖLÜM İZLE

Kafasında işkence ederek öldürmek vardır. Tahir, Ferhat’ı katil olmadan bulmak, Genco’yu hakim karşısına çıkarmak için peşlerine düşer. Tahir son anda Nefes’i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes’ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir.

Bunun tek sorumlusu olan Genco’dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco’nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.

Sen Anlat Karadeniz 56. bölüm fragmanı izle! 55. son bölüm izle... ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.