Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! Tahir'in zor kararı!

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 4 Eylül akşamı yayınlanan 54. bölümde yaşananlar sonrasında, dizinin hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! Tahir'in zor kararını haberimizde bulabilirsiniz...

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! 4 Eylül akşamı yayınlanan 54. bölümde yaşananlar sonrasında, dizinin hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! Tahir'in zor kararını haberimizde bulabilirsiniz...

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde bulabilirsiniz...

SEN ANLAT KARADENİZ 54. BÖLÜM ÖZETİ

Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.

Tahir ve Nefes’in içerisinde bulundukları durumdan nasıl kurtulacakları ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. Birbirlerine destek olmaya devam eden ikili aynı zamanda bebek için de enişelenecekler.

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı izle! Tahir'in zor kararı! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV 4 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.