Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi kısa sürede izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Çarşamba gecelerinin büyük bir heyecan ile izlenen dizisi 4.bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluştu. Her bölümünde olduğu gibi efsane hikayesi ile seyirciden tam not aldı. Yeni bölümünde neler yaşanacağı ise herkes tarafından araştırılmaktadır. Ekranların fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen 4.bölümde neler yaşandı?Kısa süre içerisinde büyük ilgi gören dizi reyting sıralamasında geçen hafta diziler arasında sıyrılarak liderlik koltuğuna oturdu. Büyük bir heyecan ile takip edilen dizinin yayınlanan 4.bölümü ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

0000

SEN ANLAT KARADENİZ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Tahir'in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes'i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır.

Vedat'ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa'nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya'ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır. Çünkü hem Tahir'in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir'in kanatmayı başardığı kalbini. Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes'ten hem Mercan'dan çıkartır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan'a kadar götürmeye karar verir. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan'a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.

SEN ANLAT KAREDENİZ DİZİSİNİN HİKAYESİ NEDİR?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 5.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmen koltuğunda Osman Sınav yer alırken, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Öykü Gürman gibi iddialı oyuncuların da yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde şiddet görmekte olan bir anne ve oğlunun hikayesi anlatılıyor. İsminden de anlaşılacağı üzere dizi Karadeniz Bölgesinde çekiliyor. Çok büyük çoğunluğu Trabzon Vakfıkebir’de çekilen dizinin bazı sahneleri Ordu sınırları içerisinde de çekiliyor. Bu şehirlerdeki eşsiz güzelliklerin yansıttığı harika doğa manzaralardan da faydalanan dizi, seyirciye güzel açılardan iyi görüntüler sunmaya devam ediyor.

Trabzon’daki Kiraz, Lapazan, Mavura gibi yaylaların yanı sıra Mızraklı Su, Çatma Obası gibi yerlerin de çekim alanı olarak kullanıldığı Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Ayasofya Müzesi gibi alanların zaman zaman karşımıza çıkacağı dizide Vakfıkebir ilçesindeki Soğuksu Mahallesi de set alanı olarak kullanılıyor. Kimi sahneler ise Sürmene ilçesinde geçecek. Dizide yer alan konak ise, Sürmene Kastel de bulunan Memiş Ağa Konağı‘dır.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye yerleşen İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır. Daha yeni dizi oyuncuları arasında yer alan ve kendini göstermeye başlayan İrem Helvacıoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa adımını atan İrem Helvacıoğlu 1.70 boyunda 55 kilo ağırlığındadır. 26 yaşında olan İrem Helvacıoğlu kova burcudur.


ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

55555

İzmit'de doğan Ulaş Tuna Astepe, orta okulu da orda okumuş.[1]Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 2012'de Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı. Ardından Karadayı dizisinde Orhan karakterini canlandırdı. Televizyonda en son Analar ve Anneler'de rol aldı.şimdilerde ATV'deki "Sen Anlat Karadeniz" adlı dizide rol almaktadır.

MEHMET ALİ NUROĞLU

35 yaşında. Sayar Beton'un sahibi. İlk görüşte aşık olduğu Nefes'in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün daha da psikopatlaşan bir adam. Ağır kişilik bozukluğundan muzdarip, yolda direğe çarpsa "niye yolumda duruyorsun" diye kinlenir. Her zaman başkalarını suçlar, asla yaptıklarının sorumluluklarını almaz. Bütün bu kişilik bozukluğunu neşeli, coşkulu, sevimli maskesinin altında saklar. Nefes'i döver, pişman olmuş gibi görünür, özür diler, ama beş dakika sonra yine onu suçlar. Sekiz yıldır dövdüğü, tecavüz ettiği, eve kapattığı karısına aşırı saplantılı bir şekilde aşık. Bir de oğlunu çok sevdiğini iddia ediyor.

GÖZDE KANSU

35 yaşında. Vedat'ın hem amca kızı, hem ortağı. Onun sırlarını bilen tek kadın, hayattaki tek dostu, akıl hocası, can kardeşi. Vedat'la aynı travmatik geçmişten gelen biri olarak, onu hep affeden, ona göz kulak olan, başına açtığı pislikleri temizleyen, onu dertlerden koruyan kadın. Acayip akıllı ve entrikacı. Öyle kötülük yapayım diye uğraşan bir kadın değil ama Vedat söz konusu oldu mu cinayet bile işler, kimse de katilin kim olduğunu bulamaz. Çok kadınsı, seksi, yumuşak, lafını sözünü bilir, istediğini gaza getirir, istediğini sakinleştirir. İşine geliyorsa tam bir problem çözücü olur, işine gelmiyorsa ortalığı karıştırır.

Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz 5.bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.