Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Tahir Nefes'e yakalanıyor!

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 24 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Tahir, Hazan ile konuşurken Nefes'e yakalanıyor. Gerçekleri açıklamak zorunda kalan Tahir'in kendisini affettirmesi kolay olmayacaktır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Tahir Nefes'e yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz, nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 24 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Tahir ile Hazan'ın yakalanması sonrasında, Vedat'ın ölümünden sonra bıraktığı sırın ortaya çıkması an meselesi oluyor. Nefes'e kendisini affettirmeye çalışan Tahir'in işi hiç kolay olmayacaktır.Deli Hanife'nin olaya dahil olması sonrasında işler içinden çıkılmaz hal alıyor. Kaleliler girdikleri ihaleyi kaybedince sorumlu Murat tutulurken, Mustafa'dan yediği dayak sırtını ailesine dönmesine neden oluyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Tahir Nefes'e yakalanıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nefes bebek heyecanı yaşarken, Tahir Vedat’ın son hatırası ile baş etmeye çalışıyor. Nefes Mercan’ı ziyarete gidiyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Nefes bebek heyecanı yaşıyor. Mercan, Tahir’e olan aşkının artık bir karşılığı olamayacağını düşünüyor. Mercan, Nefes’e hazırladığı bebek bohçasını veriyor. Nefes bu hediyeyi kabul edemiyor. Ama Mercan ısrar ederek hediyesini kabul ettiriyor. Tahir, Nefes’i almak için Mercanlara gidiyor ama Nefes’in çıktığını öğreniyor. Nefes eve gidiyor ama hiç iyi durumda değil. Mercan, Tahir ile konuşmak istiyor. Mercan “seni düşünerek ördüğüm bebek eşyalarını Nefes’e verdim, yine sana kısmet oldu” diyor. Ayrıca evleneceği haberini de Tahir’e veriyor. Mercan, Tahir’i sevdiğini söyleyerek ondan özür diliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 49 BÖLÜM İZLE

Nefes evde fenalaşıp yere yığılıyor. Tahir evde Nefes’i o halde görünce onu panikle hastaneye götürüyor. Vedat’ın sözleri kulaklarından gitmeyen Tahir çok korkuyor. Doktor Nefes’in iyi olduğunu söylese de Tahir buna bir bir türlü inanamıyor. Tahir içindeki korku ve endişelerle yaşayamaz hale geliyor.

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Tahir Nefes'e yakalanıyor!

Nefes’in hamilelik maceraları başlıyor. Nefes greyfurt aşererek Tahir için ilk sınavı başlatıyor. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber oluyor. Ancak greyfurt için çıkılan yol karakolda bitiyor.

Tahir gece yarısı dolaşmak için dışarı çıkıyor. Saatlerce ortalıkta olmayan Tahir, Nefes’i endişelendiriyor. Sevdiği adamın başına bir şeyler gelmesinden korkan Nefes panik içinde kalıyor. Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir’in eve dönmemesi panik yaratır. Tahir ise kötü bir sürpriz yaşayıp beklemedik anda biri tarafından vuruluyor. Yaşlı bir kadın onu hayvan sanıp vuruyor. Ve kendi evine götürüp orada onu tedavi ediyor. Bu yaşlı kadının bir de torunu var. Kadın ‘ben onu verdum, inşallah o da sana vurulur’ diyor.

Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm izle! Tahir Nefes'e yakalanıyor! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz canlı izle ATV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.