Sen Anlat Karadeniz 12.son bölüm izle!

Ekranların sevilen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz dün akşam 12.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Her bölümü ekranlara damgasını vuran yapım herkes tarafından hayranlıkla izleniyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Nefes Tahir'i kurtarmaya çalışır. Çünkü Vedat'ın şikayeti ile Tahir tutuklanmıştır. Tahir'i kurtarmak isteyen Nefes planını devreye sokar. Hikayesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosunda beğeniliyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman dizinin oyunun kadrosunda yer alıyor. Peki son bölümde neler oldu? İşte Sen Anlat Karadeniz 12.bölüm izle! Detaylar haberimizde..

Reyting yarışında birçok yapımı geçerek zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. ATV ekranlarında yayınlan dizi her bölümünde olduğu gibi dün akşam 12.bölümü soluksuz izlendi. Heyecanlı ve gerilimin tırmandı dizide yaşananlar herkes tarafından merak ediliyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ise senaryosunu kaleme aldığı dizinin son bölümünün yayınlanmasından sonra herkes neler yaşandığını araştırıyor. Peki son bölümde neler oldu? İşte Sen Anlat Karadeniz 12.bölüm izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_1

SEN ANLAT KAREDENİZ DİZİSİNİN HİKAYESİ NEDİR?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 12.bölüm fragmanı izle!

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat'ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes'i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes'in umudu, Tahir'in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir'in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes'e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir'in esaretiyle Vedat'ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye yerleşen İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır. Daha yeni dizi oyuncuları arasında yer alan ve kendini göstermeye başlayan İrem Helvacıoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa adımını atan İrem Helvacıoğlu 1.70 boyunda 55 kilo ağırlığındadır. 26 yaşında olan İrem Helvacıoğlu kova burcudur.

ULAŞ TUNA ASTEPE

İzmit'de doğan Ulaş Tuna Astepe, orta okulu da orda okumuş.Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 2012'de Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı. Ardından Karadayı dizisinde Orhan karakterini canlandırdı. Televizyonda en son Analar ve Anneler'de rol aldı.şimdilerde ATV'deki "Sen Anlat Karadeniz" adlı dizide rol almaktadır.


SEN ANLAT KARADENİZ 11.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.

Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

10.BÖLÜM ÖZETİ

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmek için ısrar ettiği Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı'nda, Asiye'nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa'nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes'i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

GÖZDE KANSU

35 yaşında. Vedat'ın hem amca kızı, hem ortağı. Onun sırlarını bilen tek kadın, hayattaki tek dostu, akıl hocası, can kardeşi. Vedat'la aynı travmatik geçmişten gelen biri olarak, onu hep affeden, ona göz kulak olan, başına açtığı pislikleri temizleyen, onu dertlerden koruyan kadın. Acayip akıllı ve entrikacı. Öyle kötülük yapayım diye uğraşan bir kadın değil ama Vedat söz konusu oldu mu cinayet bile işler, kimse de katilin kim olduğunu bulamaz. Çok kadınsı, seksi, yumuşak, lafını sözünü bilir, istediğini gaza getirir, istediğini sakinleştirir. İşine geliyorsa tam bir problem çözücü olur, işine gelmiyorsa ortalığı karıştırır.

MEHMET ALİ NUROĞLU

35 yaşında. Sayar Beton'un sahibi. İlk görüşte aşık olduğu Nefes'in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün daha da psikopatlaşan bir adam. Ağır kişilik bozukluğundan muzdarip, yolda direğe çarpsa "niye yolumda duruyorsun" diye kinlenir. Her zaman başkalarını suçlar, asla yaptıklarının sorumluluklarını almaz. Bütün bu kişilik bozukluğunu neşeli, coşkulu, sevimli maskesinin altında saklar. Nefes'i döver, pişman olmuş gibi görünür, özür diler, ama beş dakika sonra yine onu suçlar. Sekiz yıldır dövdüğü, tecavüz ettiği, eve kapattığı karısına aşırı saplantılı bir şekilde aşık. Bir de oğlunu çok sevdiğini iddia ediyor.

Sen Anlat Karadeniz 12.son bölüm izle! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz 12son bölüm izle neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.