Şems Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Şems Arslan ‘ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Birbirinden ilginç güzellik tarifi ile bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan güzellik uzmanı Şems Arslan kimdir detaylar haberimizde.

Şems Arslan kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Bugün konuk olduğu Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında güzellik ile alakalı sırlarını ve tariflerini izleyiciler ile paylaştı. Birbirinden ilginç güzellik sırları ile dikkatleri üzerine çeken Şems Arslan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi nedir sizler için araştırdık.

Şems Arslan Kimdir? Kaç yaşında?

Şems Arslan 1970 yılında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde doğmuştur. Annesi üniversite hocası ve siyaset ile uğraşan bir babanın kızıdır. Şems Arslan, ilk, orta, lise eğitimini tamamladıktan sonra 1993 yılında Azerbaycan'da bulunan Devlet Petrol Akademisi'ne gitmiştir. "Hidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisi" okuyan Şems Arslan, kısa bir süre aynı üniversitede hocalıkta yapmıştır. Hocalık yaptığı zamanda yanı sıra International Institute of Invention and Business, cilt ve güzellik, ayrıca epilasyon uzmanlığı dalında eğitimlere katılmış ve başarıyla eğitimini tamamlamıştır.

Şems Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

2007 yılından itibaren İstanbul Bebek'te kendisinin açtığı güzellik ve cilt sağlığı merkezinde yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Şems Arslan güzellik ile ilgili bilgilerini ulusal kanallarda kamuoyuyla paylaşmakta olup, iki yıldır da köşe yazarlığı yapıyordur.

Kendi alanında, Türkiye'nin en başarılı isimleri arasında yer almış olan Şems Arslan; ulusal ve uluslararası birçok panel ve konferanslara katılarak başarılı sunumlar gerçekleştirmektedir. 1996 Yılından bu yana Türkiye’de olan Şems Arslan’ın 2 çocuğu vardır.

Şems Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi nedir?

Ünlü güzellik uzmanı Şems Arslan’ın Instagram hesabına ŞEMS ARSLAN @sems.arslan kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Şems Arslan kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Şems Arslan kimdir kaç yaşında Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.