Semra Tuncer kimdir? | Kod adı nedir?

Semra Tuncer kimdir? Son dakika gelen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı, PKK'ya yönelik operasyoda gri kategoride aranan Semra Tuncer'in yakalandığını bildirdi.Peki Semra Tuncer kimdir? Kod adı nedir? Detaylar haberimizde...

Semra Tuncer kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gri listede aranan 'Nirvana' kod adlı Semra Tuncer'in yakalandığı belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince iç güvenlik operasyonları kapsamında Lice ilçesinde PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi.

GRİ LİSTEYE BİR ÇİZİK DAHA

Operasyonda, aranan teröristler listesinde 300 bin lira ödülle gri kategoride yer alan ve örgütün sözde "Amed" eyaletinden sorumlu "Nirvana" kod adlı Semra Tuncer ile bu teröriste yardım ve yataklık ettiği belirlenen 4 kişi yakalandı.

Semra Tuncer kimdir? | Kod adı nedir? ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı PKK Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.