Semra Güzel toplantıya katılmadı, yerine Filiz Kerestecioğlu savunma yaptı

PKK’lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, saat 14:00'te başlayan Hazırlık Komisyonu toplantısına katılmadı. Komisyonda Semra Güzel'in yerine HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu savunma yaptı.

SuperHaber'in PKK’lı teröristle fotoğraflarını ortaya çıkardığı HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması için süreç işliyor.

Fezlekedeki delil ve belgeleri incelemesi için Meclis’te oluşturulan Hazırlık Komisyonu, saat 14.00’te toplandı. HDP'li Semra Güzel toplantıya katılmadı, onun yerine Filiz Kerestecioğlu'nun savunma yaptığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

SuperHaber, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle sevgili olduğunu ve PKK'nın "Değer Ailesi" kontenjanından milletvekili yapıldığını duyurmuştu.

Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörünün finansmanı' suçundan hazırlanan ve TBMM'ye ulaşan fezleke, Anayasa ve Adalet Komisyonu'na havale edildi.

 

Semra Güzel toplantıya katılmadı, yerine Filiz Kerestecioğlu savunma yaptı ile ilgili etiketler HDP semra güzel fezleke savunma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.