Semih Yalçın: FETÖ yöntemleri ile saldırıya geçti!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sert sözlerle yüklendi. Babacan'ın CHP'nin gönüllü yancılarından biri olduğunu söyleyen Yalçın, "Dili zillet cephesinin MHP’ye karşı klasik FETÖ yöntemleriyle topyekûn saldırıya geçtiğinin bir başka göstergesi" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın "CHP’nin gönüllü yancılarından Ali Babacan kriz çığırtkanlığı yaparak partisini nemalandırma peşinde, Genel Başkanımızın 2004 yılında Türk milletine yaptığı bir çağrıyı saptırma gayretinde." dedi.

"Lağım küreği misali pislik saçan dilini Sayın Genel Başkanımıza uzatan Babacan’ın nefesi de zehirli metan gazı gibi kokuyor." ifadesini kullanan Yalçın, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"CUMHUR İTTİFAKININ ALTERNATİFİ YİNE CUMHUR İTTİFAKIDIR"

"Bu millet; iki keçiyi güdemeyen, eleştirmekten ve bozgunculuk yapmaktan başka marifeti olmayan sicilli bir güruhun temsilcilerini asla işbaşına getirmez. Cumhur İttifakının alternatifi de yine Cumhur ittifakıdır."

"MİLLET NEZDİNDE BİT KADAR DEĞERİ YOK"

Mevcut sorunlara çözüm üretmek için Cumhur İttifakında ziyadesiyle akıl ve feraset, fazlasıyla birlik ve beraberlik ruhu mevcut olduğunu söyleyen Yalçın sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

"Çaresizlik ambarında fırtına koparmaya çalışan zillet çetesinin ve Ali Babacan dâhil, darı düşleyen yancılarının ağzına tek tanesi düşmez.

Gözleri bürüyen kan, kini beslese de çaresizlikten sapır sapır dökülenlerin koynundaki aç bitleri doyurmaz. Fitne ve suni kriz tohumlarından nasiplenmek uğruna kanat çırpıp vaveyla koparan evcilleştirilmiş politika yancılarının, millet nezdinde bit kadar değeri yok."

Semih Yalçın: FETÖ yöntemleri ile saldırıya geçti! ile ilgili etiketler MHP Ali Babacan Deva Partisi Semih Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.