Semih Saygıner bir kez daha Dünya şampiyonu... Bilardonun Lionel Messi'si..

Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda şampiyon oldu. Bilardonun dünya çapındaki yaşayan efsanesi Saygıner, finalde Hollanda'lı ezeli rakibi Dick jaspers' ı 50-37 yenerek bir kez daha tarih yazdı.

28 Kasım 4 Aralık tarihleri arasında Mısır'da düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda milli sporcumuz Semih Saygıner Hollanda'lı rakibi Dick jaspers' ı 50-37 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı.

Türkiye Bilardo Federasyonundan "Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." açıklaması yapıldı.

 Semih Saygıner bir kez daha Dünya şampiyonu... Bilardonun Lionel Messi'si..

KASAPOĞLU'NDAN TEBRİK....

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mısır'da düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda şampiyon olan milli bilardocu Semih Saygıner'i tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde gerçekleştirilen 3 Bant Dünya Kupası'nda Hollandalı rakibi Dick Jaspers'ı 50-37 mağlup ederek şampiyon olan ay-yıldızlı bilardocu Semih Saygıner için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda Hollandalı rakibi Dick Jaspers'ı 50-37 mağlup ederek şampiyon olan Semih Saygıner'i kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli bilardocumuzun 3 Bant Dünya Kupası'nda da şampiyon olması bizleri gururlandırdı. Semih Saygıner'e başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

 

 

Semih Saygıner bir kez daha Dünya şampiyonu... Bilardonun Lionel Messi'si.. ile ilgili etiketler Semih Saygıner bilardo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.